Niels Moestrup

Niels Moestrup Positiv Psykologi &TALK COACHING er certificeret styrkecoach og har en uddannelse i blandt andet i erhvervspsykologi og Positiv Psykologi.

Han arbejder til dagligt, med udgangspunkt i den forskningsbaserede Positive Psykologi, med afdækning af Styrker og Værdier, med det formål at øge menneskers trivsel og deres psykologiske kapital, samt forbedre deres resiliens.

Niels anvender desuden Walk & Talk®, protreptisk/filosofisk og narrativ tilgang.

Elisa Ferrari MBKT instruktør er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har efterfølgende taget to år af den systemiske og narrative terapeut uddannelse. I forbindelse med hendes arbejde som behandler i psykiatrien, har hun taget en kognitiv terapi uddannelse. Derudover er Elisa uddannet MBKT instruktør (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) og praktiserer selv daglig meditation og yoga.

Elisa har 16 års erfaring med arbejdet med børn og unge samt i voksen psykiatri. Hun har arbejdet som anbringelseskonsulent ved daværende Ribe Amt og har arbejdet 8 år som familierådgiver. Siden 2010 har Elisa arbejdet som behandler i almen voksenpsykiatrien.

MBKT er et manualiseret 8 ugers program udviklet af psykologer, som udspringer sig af MBSR programmet udviklet af Jon KabbatZin. Programmet er oprindeligt udviklet med henblik på forebyggelse af depression, men har også vist sig gavnligt i forhold til angst, stress, kroniske lidelser/smerter mv., og som sideeffekt oplever folk øget livskvalitet og velvære. Når der tales om, at undersøgelser viser at mindfulness virker, er det MBKT og MBSR der er undersøgt på.

Trine Ebsen

Mental Mentor & Creative Director Trine Ebsen:

Det handler ikke om at være perfekt, men om at bruge sit fulde potentiale, og lære at mærke efter hvad der instinktivt føles rigtigt.

Trine har 16 års erfaring som blandt andet Stylist, og har skulle hjælpe flere store navne og mærker på vej til at formidle budskaber. Derudover har Trine taget et psykologimodul og er igang med en uddannelse som Life Coach og Business Coach hos Manning Inspire. På sundhedsforløbene skal DIT budskab frem. Det menneske du er indeni, skal du mærke helt ned i kroppen, så du skaber balance mellem det indre og det ydre. Det vi sender ud – får vi som menneske tilbage.

Efter et oplæg fra Trine, styler Trine dig som det dejlige menneske du er. Dernæst skal du i kroppen udtrykke dit budskab foran kammeraet. De professionelle billeder er naturligvis dine helt egne, som du efterfølgende må tage med hjem.

Vi slutter dagen – all dressed up – med en dejlig fest  😉

img_5468

Ulrik Kirkely, Cheftræner, Liga Damer HC Odense:

Ulrik har en professionel karriere som håndboldtræner i ind og udland for diverse ligahold, en EHF/DHF Master Coach i håndbold, er tidligere assisterende landstræner for håndboldkvinderne men også som håndboldtræner på Skolerne i Oure Sport & Performance, hvor han idag er sideløbende med sit job for Liga Damerne i HC Odense.

Ulrik vil i sundhedsforløbene lære dig noget om sportens betydning for kroppen i såvel teori som praksis. Dertil kommer Ulrik’s mange års erfaringer i arbejdet med unge mennesker og samtidig helt fantastiske væsen som menneske. Du kan godt glæde dig!