Hvis du kender til det flade land, som vi kalder Himmerland, så ved du også, at her er der rig mulighed for at fiske og sejle. Fjorden og de omkringliggende øer er perfekte til den slags aktiviteter. Det er en sjov og anderledes måde at opleve natur, kultur og historie på. I hvert fald hvis man som 14-16 årig har tålmodighed nok til at stå i det bløde sand med en line ude i vandet. De fleste unge gider det dog, fordi de synes, det er hyggeligt.

 

Her kan I altså få jeres helt eget eventyr uden forældre eller lærere der holder øje med jer. Din efterskole Himmerland vil være den perfekte base til jeres eventyr, og i vil få de bedste oplevelser og det stærkeste sammenhold.

 

Indretningen af din efterskole i Himmerland

Det er meget forskelligt, hvor de forskellige efterskoler, der findes i Danmark, ligger henne. Nogle findes helt ude ved kysten af Danmark i yderområderne af landet, mens andre ligger midt inde i byerne. Din Himmerlands-efterskole vil naturligvis ligge et sted imellem disse to poler. Ligesom det er forskelligt fra skole til skole, så vil indretningen af din skole naturligvis også variere fra den ene skole til den anden – herunder selvfølgelig også din Himmerlands-efterskole. Derfor kan du godt regne med at føle dig lidt frem, inden du flytter ind på dit ophold der. Indretningen af din efterskole i Himmerland afhænger også meget af rummet. Du kan dog godt regne med at sofaer og lænestole er en del af indretningen overalt på dit ophold – bortset fra undervisningslokalerne selvfølgelig! Her vil der typisk være gulvreoler med bøger foruden stole foran et bord med computerborde til undervisningsbrug.

 

De bedste oplevelser for dig på din efterskole i Himmerland

Hvis du har boet hele livet i Randers eller Grenaa eller måske endda Ribe, så kender du sandsynligvis allerede rigtig godt til områdets mange muligheder for oplevelser: Bryggeriet (Randers Bryghus), Frilandsmuseet (Grenaa), Den Blå Planet (Grenaa), Dyrepark (Ribe), Museumscenter West Denmark (Grenaa) osv. osv. osv. For mange unge begynder deres opdagelsesrejse her i området. De bliver overrasket over alt det spændende, som findes derude! Du kan typisk finde mere information på internettet om forskellige oplevelser nær din skole.

 

Konklusion

Du kan altså regne med at få en super fed oplevelse på Mariager efterskole i Himmerland. Dine muligheder for oplevelser vil være mange – både naturmæssige, kulturelle, kunstneriske, sociale osv.

Oplev den smukke fjord helt tæt på med et efterskoleophold i Himmerland

Post navigation