Der er så mange fordele ved ledningsfrie enheder og maskiner lige bortset fra at du altid skal sørge for at have nok strøm på batterierne, for at kunne færdiggøre dit arbejde. Du undgår de lange og indviklede ledninger, du undgår en begrænset rækkevidde og mange gange er der også tale om maskiner der er mere støjsvage end de modeller der har en ledning siddende i enden. Måske er den eneste fordel ved de ledningsfrie enheder og batterimaskiner, at batteriet jo har muligheden for at løbe tør for strøm, skal genoplades eller på anden måde udskiftes. Vil du gerne være sikker på at der altid er strøm på batterierne, så kan det være en fordel at købe et ekstra og have liggende, der kan byttes ud ved behov, mens det andet lader op og bliver klar til brug.

Der er mange fordele ved at vælge ledningsfrie batterimaskiner

Ledningsfrie batterimaskiner har mere eller mindre kun fordele at nævne. Her er der først og fremmest ingen ledninger der sidder i vejen, som du kan falde over, vikle dig ind i eller som giver dig en begrænset radius til at bruge dit værktøj i. Hverken når det kommer til boremaskiner, græsslåmaskiner eller højtryksrenserne. En batteridrevet maskine er ikke mindre effektiv end dem med ledning, så længe der altså er strøm på batterierne. En af de store fordele ved at vælge batteridrevne maskiner fra samme mærke er ligeledes, at du kan anvende de samme batterier til de forskellige maskiner og dermed næsten altid kan have lidt ekstra strøm tilgængeligt når du måtte have brug for det.

Sørg for at have tilstrækkeligt med batterikapacitet

Ved du allerede på forhånd, at du skal klippe flere kilometer hæk med din batteridrevne hækkeklipper, så ved du også allerede på forhånd, at et enkelt batteri ikke er nok til at komme hele vejen rundt. Hvad end du skal foretage med dine batteridrevne ledningsfrie maskiner, så er det en fordel at kende til deres forbrug og hvor meget de kan udføre inden du løber tør for strøm. Derfra kan du vurdere om det hos dig måtte være til gavn at købe en ekstra batteripakke, der kan stå i laderen mens dine maskiner er i brug og dermed altid har lidt ekstra strøm i overskud, til at færdiggøre det ønskede arbejde.

Sørg altid for at der er nok strøm på batterierne

Post navigation