Fotogaver kan være de perfekte julegaver, som vil overraske de fleste vildt meget. At se et personligt foto printet på fx en kop kan hurtigt skabe smil og glæde, og tanken om, at mindet vil være foreviget i hverdagen, er sjov, dejlig og hyggelig.

 

Herunder finder du 4 gode bud på, hvordan du kan give personlige fotogaver i julegave, så det vil sprede god stemning. En sådan julegave vil ingen gætte på, og derfor vil det altid være den største overraskelse, når gavemodtageren pakker en gave op, hvor der er printet et eller flere personlige fotos på.

 

1. Fotos på kopper

 

Kopper er noget, de fleste bruger i hverdagen. Om det er til en kop kaffe om morgenen, vand om eftermiddagen eller sodavand til aftensmaden. De fleste har en fast kop, der følger dem gennem hverdagen. Dette er derfor en oplagt ting at få lavet med et personligt fotoprint på.

 

Forestil dig fx en far eller en mor, der modtager en kop med børnene på. Det kan også være et print af børnebørn eller kæledyr. Mulighederne er uendelige, men tanken om at en kop kan bringe kærlige minder hver gang, den er i brug, er perfekt til at overveje det som en gave.

 

2. Fotos på puslespil

 

Puslespil er den seneste tid blevet meget populært, og hvorfor så ikke også overveje at få lavet et puslespil med et personligt billede, der betyder noget for den, der skal modtage det som gave? Du kan også tænke motivet på billedet i forhold til sværhedsgraden på puslespillet. Er der fx en masse græs eller blå himmel? Det kan øge sværhedsgraden væsentligt.

 

3. Fotos på en musemåtte

 

En musemåtte er hos mange også en fast del af skrivebordet. Så hvorfor ikke få printet et foto på en musemåtte? Det er noget, man kan sidde og kigge på utallige gange i løbet af en dag – måske når man har brug for at dagdrømme lidt og lade tankerne løbe lidt løbsk uden om arbejde.

 

4. Fotos på magneter

 

Magneter har mange anvendelsesmuligheder i forhold til, hvor de kan sættes. Derfor er magneter med personlige billeder en julegaveidé, de fleste vil kunne finde glæde ved. Uanset hvor magneterne ender med at hænge, er det langt hyggeligere at have personlige billeder hængende på fx vandvarmer, køleskab eller rør, fremfor kedelige standardmagneter, hvis eneste funktion blot er at holde ting. Et foto og en magnet i ét skaber dobbelt glæde – både praktisk og ved at sprede minder.

 

Forhåbentlig har du fået lidt inspiration til nogle gode og sjove fotogaver, som du kan give til andre – enten til jul eller fødselsdag. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at sådan en gave vil bringe stor glæde hos modtageren.

4 bud på personlige fotogaver i julegave

Post navigation