Den bedste følelse er at glæde andre. Det glemmer vi nogle gange, derfor er det vigtigt at vi lærer dette videre til vores børn, ved at være gode forbilleder. Du kan overraske dit barn på mange måder. En af de vigtigste og mest effektive er at købe noget lækkert legetøj til dem. Særligt blandt de mindste aldersgrupper, er det en god ide at sigte efter noget med et velkendt motiv. Det kunne fx være en figur fra et computerspil eller en serie, som barnet holder af. Et bud der sjældent slår fejl, er Gurli Gris legetøj.

Den bedste gave

Det handler om at give en gave der er så god som muligt. Her er der mange ting der skal tages i betragtning når man vælger. Det kan være alt fra størrelsen af legetøjet, til hvad det er lavet af. Det hele kommer selvfølgelig meget an på barnet, men du har selv også meget at skulle have sagt her. Fx er det de færreste forældre der vil acceptere at deres børn får legetøj med hormonforstyrrende stoffer i. Dette er meget vigtigt fordi disse stoffer evt. kan komme til at forstyrre dit barns evne til selv at få børn. Vil man helt undgå disse, kan det anbefales simpelthen at købet noget legetøj, der ikke er lavet af plastik til at starte med. Den sikre løsning er her at købe legetøjet i træ. Træ er et godt materiale til legetøj til børn, fordi det har mange af de samme egenskaber som plastik. Forskellen er dog at plastik er et restprodukt fra olieproduktion, hvor træ er et meget mere naturligt materiale. Du kan lige så godt lære dit barn at tage stilling til hvad de putter ind i deres kroppe fra de er små. Hvis ikke, hvad skal det så ende med når de bliver store?

Kend dit barn

Det er dog også enormt vigtigt at lytte efter dine børns behov. Der er langt mellem de flottende lysende farver plastik kan have, og så den matte farve som træmaling som træmaling ofte tager. Dit barn kender sikkert Gurli Gris, men hvem er dets yndlings karakter? Det er også vigtigt at tage stilling til ting som, hvad barnets yndlingsfarve er. På denne måde kan man sikkert på roligt, få arbejdet sig hen imod den helt rigtige gave. Det er helt sikkert at barnet bliver glad for at få en gave i første omgang, men hvad med en uge eller en måned senere? Hvis din gave ikke bare skal lægges på hylden efter nogle dage, er det nødvendigt at lægge en del omtanke i gaven. Derfor er denne guide relevant, inden ud går ud i verden og skaffer en gave, så hold denne artikel i tankerne.

 

 

Forkæl din yngste

Post navigation