Det er snart dagen du skal fejres og blive budt ind i de voksnes rækker. Det er en dag du altid vil huske, og en dag du rigtig gerne vil se godt ud. Måske er du typen der gerne vil have tyl, diamanter hæle og krøller, men du kan også været typen der kører sneakers, fin og enkel kjole med blonder og måske et smykke eller to. I forhold til dit udseende skal man virkelig være opmærksom på at følge sin mavefornemmelse, og ikke bare følge med strømmen. Den er din dag, og det skal du huske!

 

En konfirmationskjole behøver ikke at være kedelig

Den hvide kjole er stadig meget moderne, men det bliver også mere og mere moderne at skille sig ud. Mange vælger buksedragter, suite eller en anderledes konfirmationskjole. Konfirmationskjoler i mange forskellige former, farver og prints. En ting der også er rigtig vigtigt at huske når i skal ud og finde kjolen, så prøv en masse. Selvom den ikke er så flot når den hænger, kan den sagtens være flot når den kommer på og i sidste ende er det måske den du ender med at købe. Det at få kjole på og overveje den er også helt okay. Det er ikke altid at det bare er kærlighed ved første blik. Vær open mindet og tålmodig.

 

De sidste detaljer

Når det kommer til hår, make-up og smykker vil man naturligvis gerne have at det lige er prikket over i’et. En naturlig og frisk makeup klæder alle, uanset om håret bliver holdt naturligt og løst, eller er opsat med pynt. Gør det der føles rigtig for dig. Er du det mindste i tvivl så husk altid, at “less is more”. Både hvad angår makeup og tilbehør.
Smykker er også en detalje der virkelig kan gøre det sidste ved dit konfirmationsoutfit. De klassiske smykker er de mere enkle smykker, og dem, som går igen år efter år. Et eksempel på et klassisk konfirmationssmykke kunne være et enkelt guld- eller sølvarmbånd. Eller en helt tynd, enkel kæde med et hjerte- eller korsvedhæng. Det har samtidig også noget betydning, og du kan gemme det for altid, og altid blive mindet om at det smykke havde du på til en rigtig stor dag.

 

I selskab med alle dem du har nær

Inden du får set dig om, er dagen ovre. Så man skal virkelig huske at være i nuet, og nyde det hele mens det står på. Stop op et sekund, kig dig omkring og koncentrer dig. Sæt pris på alle dem der er mødt op for at fejre dig, og pris dig lykkelig for at dette kunne lade sig gøre. Det er desværre ikke alle, der får mulighed for sådan en dag. Husk at sig tak og vær ydmyg, og brug dagen på at få det bedste frem i dig selv. Det er din store dag, og den skal du foreviget kunne huske som en fantastisk dag.

Den helt store dag

Post navigation