Mange moderne danske familier finder det udfordrende at bruge tid sammen med familien. Det er egentlig ikke fordi, de ikke har lyst. En travl hverdag med skole, arbejde og fritidsaktiviteter kan bare hurtigt komme i vejen. Det er imidlertid netop derfor mange vælger at købe eller bygge sommerhus. Sommerhuset er nemlig det perfekte tilflugtssted, hvor man ved, at man ikke har andre forpligtelser end at slappe af sammen med familien.

For at kunne opnå den grad af frihed med familien kræver det dog som sagt et sommerhus, som I enten kan købe brugt eller lade bygge selv. Vil I have det helt perfekte sommerhus, der passer til jeres krav og vil stige i pris langt ud i fremtiden, er den oplagte løsning at lade det bygge. Det kan gå hen at blive både dyrere og mere omstændigt, men som sagt bliver det opvejet af den høje salgspris og det hjemlige ved et sommerhus, man selv har bygget.

Gør det omstændige let som en leg

Det omstændige kan tilmed hurtigt omgås ved bare at tænke et par få ting igennem. Sæt jer for eksempel gerne sammen og find ud af, hvilke krav I egentlig har til et sommerhus. Skal der være panelvinduer, en bestemt slags træ eller bare nok soveværelser til hele familien? Den slags kan nemt omsættes til virkelighed.

 

Til tider skal man dog også være virkelig virkelighedsnær. Det gælder for eksempel de statiske beregninger sommerhus. Af hensyn til både lovgivning og fremtiden for jeres sommerhus, bør i få udført statiske beregninger sommerhus. De statiske beregninger sommerhus, i hvert fald det traditionelle træsommerhus, tæller blandt andet beregninger af funderingens og bjælkers stabilitet og styrke samt forankringen af taget. Heldigvis findes der masses af firmaer, der har god erfaring med den slags og udfører det hele som en pakkeløsning. Det gælder for eksempel Calceku ApS, der gerne tager et kig på planerne for jeres nye sommerhus og udfører alle de relevante beregninger. De kender trodsalt bedre til branchekravene, end I gør. Derfor kan I i stedet beskæftige jer med drømmene om et nyt sommerhus samt at hygge med familien.

 

Nyt sommerhus, det giver frihed med familien

Post navigation