Har du små børn i hjemmet eller er du selv blot en smule klodset og kan komme til at spilde ting på gulvet? I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du kan sørge for at du altid kan fjerne pletterne uanset hvad der er spildt.

Lak behandling

Det kan være en god ide at sørge for at få en lak behandling af ens gulve, hvis man har for vane at spilde en masse ting på dem. Med en 3x lak behandling kan du skabe en ret god hinde henover dine gulve, så det pludseligt er ganske nemt at fjerne ting fra gulvet igen.

Sådan en lak behandling koster sjældent meget og kan gøres ganske hurtigt. Vær dog omhyggelig med at vælge en rigtig god gulvmand til jobbet. Der kan trods alt være ret væsentlig forskel på kvaliteten af det arbejde der bliver udført, alt efter hvem du hyrer til jobbet. Og når det lige kommer til din bolig – det sted hvor du har dine børn og andre kære – så er det vigtigt at tingene bliver gjort helt rigtigt.

Skal du have en gulvafslibning?

Hvis der allerede er blevet spildt en masse på trægulvet – såsom maling – så kan det være en god måde at undersøge muligheden for at få en gulvafslibning. Med sådan en gulvafslibning kan du hurtigt fjerne alle de grimme pletter igen og føle, at dine gulve er så gode som nye. Og husk så lige at få dem lakeret bagefter igen!

Det er naturligvis træls hvis man kommer til at spilde noget på sine flotte gulve. Men heldigvis kan vi i dag blot hyre en gulvafslibning og få tingene pæne igen. Og så dyrt er det slet ikke. Det er i hvert fald meget billigere end at gå ud og købe nyt gulv!

 

 

Fjern pletter fra gulvet uanset hvad der er spildt – 3x lak behandling

Post navigation