Løbecykler er blevet ekstremt populære hos danske familier over hele landet. Løbecyklerne giver børnene de bedste muligheder for at forbedre balancen og endnu hurtigere lære at cykle. Cyklerne kan fås i et væld af størrelser og med masser af fede designs, så der er noget for enhver smag. Cyklerne kan altså både være sjove og samtidig se godt ud. Nogle modeller er med to hjul, for den fulde cykeloplevelse, mens nogle er med fire, til dem der først skal til at starte ud.

Løbecyklerne er til de mindste børn, men i virkeligheden får hele familien glæde af et eventuelt køb. Med de små cykler kan selv de mindste børn tage med på udflugt, og selv styre deres egen cykel. Det er for mange et bedre alternativ end den klassiske cykelanhænger eller barnestol bagerst på cyklen. Der går ikke mange meter før selv de børn, der aldrig før har cyklet, har fuldstændig styr på balancen på løbecyklerne, og indenfor et par år kan rykke videre op til større børnecykler.

 

Når i skal vælge løbecykler, er det altid en god idé at medbringe barnet til en cykelforretning med et stort udvalg. Her har i mulighed for både at se og prøve flere forskellige modeller, så i er helt sikre på at ende med den rigtige model. For mange børn er farven, mønstret og designet måske mere vigtigt end cyklens købsoplevelse. Derfor er det en god idé at at de får lov til at se cyklerne i virkeligheden, inden der købes.

 

Løbecykler kan stort set fås over hele landet, hos fysiske butikker og i webshops. Her kan du sortere for størrelser, farver og forskellige antal hjul, så du er helt sikker på at finde den helt rigtige cykel til dit barn. Hos forhandlere kan du på telefon eller i butikkerne altid spørge personalet til råds. De har tit en rigtig god fornemmelse for hvilke modeller der vil matche jeres behov, og kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige cykel.

 

De fleste løbecykler i dag bliver lavet i aluminium og med luft i dækkene, så de både er til at løfte, og samtidig kører let. Cyklerne er uden gear og kæde, så der ikke er meget vedligehold på cyklerne. De skal ind i mellem vaskes, eksempelvis for salt om vinteren, og ellers skal der pumpes lidt luft i dækkene med jævne mellemrum. Sadel og styr kan på næsten alle modeller justeres efter den enkeltes behov, så barnet er sikret den helt rigtige position på sin nye cykel.

 

Med løbecykler kan børn både hygge sig i fritiden og til hverdag. Cyklerne er lette at medbringe, og giver hurtigt barnet mulighed for at bevæge sig rundt på egen hånd. En god løbecykel koster kun få hundrede kroner, og der er altså ikke tale om en stor investering for at få et ordentligt produkt. Hvis du er i tvivl om, hvilken cykel der er den helt rigtige for dit barn, kan du altid kontakte din lokale cykelhandler eller online forhandler af cykler og tilbehør.

Løbecykler giver dine børn større frihed

Post navigation