Har du hørt om slyngevuggen før? Det kan være en rigtig god ide at anskaffe en slyngevugge til din nyfødte baby.

I denne artikel kan du læse lidt mere om slyngevugger og hvorfor det er en god ide at anskaffe, når man er nybagt forældre. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Den bedste søvn for barnet

Med en slyngevugge kan man sikre at ens barn får den bedste søvn overhovedet muligt. Slyngevuggen bliver nærmest uundværlig når først baby er begyndt at bruge den. Barnet bliver nemlig så glad for slyngevuggen, at det kan have helt svært ved at sove uden den.

Når barnet ligger i en slyngevugge, så omslutter vuggen barnet helt. Og det kan virke meget beroligende for dem og hjælpe babyen med at få en tryg søvn. Den vuggende fornemmelse af slyngevuggen imiterer følelsen af at være inde i moderens mave. På et rent intuitivt plan virker det derfor meget beroligende for babyen.

En hængekøje til babyen

En slyngevugge er en form for mini-hængekøje til babyen. Og vi voksne mennesker ved godt hvordan det føles at være en hængekøje; Det føles ubeskriveligt rart og man føler sig på en måde meget tryg nede i sådan en.

Det kan godt være en lille smule bøvlet at komme op af en hængekøje igen – men det er en anden sag. Med slyngevugge derimod er det nemt nok at få barnet op af vuggen igen. Alt hvad du skal gøre, er at tage barnet og holde det i dine arme. Det er alligevel heri dine arme, hvor barnet finder sig bedst til rette.

Hvilken slyngevugge skal du købe?

En slyngevugge er en lidt nyere form for teknologi, som man som nybagte forældre kan benytte sig af. Men derfor er der nu stadigvæk en del forskellige mærker på markedet og der kommer hele tiden nye til. Hvilken slyngevugge skal man købe til sin baby?

Det kan være en god ide at anskaffe en slyngevugge fra Membantu. Lige præcis dette mærke er rigtig godt og kan være med til at give barnet den tryghedsfornemmelse, som vi snakkede om tidligere.

Med en slyngevugge fra Membantu følger der også en Baldakin med. Dette er et stykke stof, som du kan trække frem foran barnets ansigt. På den måde kan du afskærme barnet fra diverse sanseindtryk, som kan igen hjælpe barnet med at sove bedre imens det er i slyngevuggen.

Mange mærker af slyngevugger

Men du kan også vælge at købe en slyngevugge fra mange andre mærker. Prøv at læse nogle kundeanmeldelser af de forskellige mærker hvis du er meget i tvivl om hvilken slyngevugge du skal have fat i. Disse kundeanmeldelser kan være en meget god guide og en god støtte for dig, imens du foretager dit valg.

Prøv ikke at spare for meget på pengene når du køber din slyngevugge til din baby. Det er trods alt dit barn, det handler om, og det er vigtigt, at du får fat i en rigtig god slyngevugge. Barnet skal gerne kunne føle sig godt tilpas, imens det er i vuggen. Og slyngevuggen skal også være helt sikker at benytte.

 

 

Slyngevugge til babyer

Post navigation