Didiccar walker fra BigJigs, den perfekte gåvogn/ løbecykel til børn fra 18 måneder.

Didicar Walk ‘n’ Ride er et unikt 2 i 1 legetøj – en baby gåtur og løbecykel! Det er kompliceret designet til at yde ultimativ støtte og stabilitet, så de små kan lære at gå sikkert og frit. Walk ‘n’ Ride har gummierede hjul, der giver mulighed for fuldstændig 360 graders bevægelsesfrihed, samtidig med at den forhindrer glidning og mærker på gulvet – de små kan frit gå rundt omkring, hvor de vil, sikkert.

Når gangen er mestret, bliver Walk ‘n’ Ride derefter en sjov, vanedannende løbetur på legetøj! Freewheeling-designet giver mulighed for en seriøs susen omkring og give dit barn motion, mens h*n udvikler rumlig og hastighedsbevidsthed, balance og grovmotoriske færdigheder.

Dens søde design giver engagerende leg. Didicar Walk ‘n’ Ride kan bruges indendørs og udendørs på enhver glat, flad overflade. Der er fire funky farver at vælge imellem: grøn, blå, lilla og lyserød. Hver Walk ‘n’ Ride leveres med sin egen dekorative klisterpakke, så de små kan personliggøre deres tur. Vægtgrænse: 25 kg.

Didicar Walker måler i længden 20 cm. Højden: 35 cm og bredden: 55 cm. Vægten er kun på 1,5 kg.

Når dit barn når en alder på cirka 3 år, er det tiden til at finde en ny udfordring og et nyt sjovt køretøj. Her kan du passende vælge BigJigs Didicar bil som kører helt uden pedaler, motor eller fettede kæde.

Den kan kører forlæns og baglæns samt til begge sider ved bare at dreje på rettet. For at få gang i bilen skubber man den lige i gang med benene. Bilen kan holde til en vægt på 120 kg så far eller mor kan kører en tur med eller uden junior.  Denne robuste vrikkebil kører og fungerer bedst, når den bruges på hårde, glatte og flade overflader, indendørs eller udendørs. Fås i forskellige farver, herunder blå, grøn, lilla, lyserød, rød, gul grå og blågrøn (teral). Pas på der er mange efterligninger, hvis det ikke siger didicar er den IKKE orginal.

Har din kammerat også en didicar bil kan du køre om kap med ham eller hende og se hvem der først kommer i mål, er du så heldig at der er 2 biler i husstanden kan du jo prøve at køre omkap med mor, far eller storebror / storesøster.

Det er en unik selvkørende bil, der er ideel til at få børnene aktiviteret !

Didicars mål er længden 42 cm., højden 79 c. og bredden er 30 cm. Vægten er kun 3,8 kg.

Er helt fri for Non-phthalate PVC

Opsummering: Smart bil til både børn og voksne barnlige sjæle,

Sæt fødderne op på trædepladerne, drej på rattet og sus derudaf.

INGEN: kæder, batterier der skal lades op ( lades op med en god nats søvn😊 ) motor eller pedaler.

Smarte seje gåvogne / løbecykler og biler uden pedaler, batterier og kæder til børn fra 18 måneder

Post navigation