Skal I til at forberede konfirmationsfest sammen med jeres barn? For de fleste, som vælger at blive konfirmeret, er denne dag meget særlig, og derfor skal der selvfølgelig også gøres noget ud af denne dag – og det skal I gøres i samarbejde med jeres barn.

I skal sammen finde ud af, hvordan dagen skal forløbe, hvor festen skal foregå, hvad der skal serveres af mad og meget mere. Så hvis I har brug for lidt inspiration til, hvordan man planlægger denne dag, så den bliver helt perfekt for barnet, så se med her!

Konfirmanden skal naturligvis være en del af planlægningen

Når man forbereder festen, der skal holdes i forbindelse med barnets konfirmation, er det naturligvis også vigtigt, at man har barnet med i forberedelserne. Det er barnets store dag, og derfor skal barnet selvfølgelig også have så meget indflydelse som muligt.

Det er trods alt en dag, der skal markere, at barnet træder ind i de voksnes rækker, og her følger der altså også mere ansvar end førhen. Det kan man blandt andet vise ved at lade barnet stå for nogle ting til festen – om det så er at vælge en god menu eller finder på flot pynt, kan i princippet være lige meget. Så længe barnet er en del af planlægningen.

Gør det nemt og overskueligt for jer selv

Når man skal planlægge en konfirmationsfest i 2021, er der også visse fordele ved at gøre det lidt nemt for jer selv på nogle punkter. Det er trods alt en stor fest med mange gæster, og samtidig med at man skal være en god vært, er der også en masse andre ting, der skal på plads.

Derfor er det en god ide at få lidt hjælp, hvor man kan. Det kan eksempelvis være en meget god ide at hyre nogen til at stå for mad, da det vil spare jer for en masse tid. Og så er I også sikker på, at I kan nå det hele. I kan eksempelvis vælge at holde festen et sted, hvor de både tilbyder at lave mad og gøre rent efter jer – så bliver det meget overskueligt.

Slip for bøvlet og hold jeres konfirmationsfest 2021 på Sydfyn

Hvis I gerne vil gøre det så nemt for jeg selv som overhovedet muligt, er det en god ide at tage kontakt til nogle, som er vant til at holde fester, og som både tilbyder lokaler, mad og rengøring. Og hvis det så ovenikøbet kan være i nogle flotte omgivelser, så gæsterne kan gå en lille tur, er det jo bare en ekstra bonus.

Hvis I er interesserede i at holde konfirmationsfest Fyn, kan I se mere på linket, hvor der vil dukke endnu flere informationer op. Hvis I vælger at holde konfirmation i 2021 i nogle af disse selskabslokaler på Sydfyn, skal I nok være sikret, at det bliver en god dag med lækker udsigt og styr på tingene.

Sådan skal du holde konfirmationsfest i 2021

Post navigation